Kategorier
Diverse

Nyheder til dig på farten

Nogle gange skal det gå stærkt. Er du altid på farten, men stadig gerne vil vide hvad der sker i Danmark og udlandet? Du får de seneste nyheder, med sidste nyt både internationalt og lokalt, direkte på din pc eller mobil. Læs mere her.

Få de seneste nyheder, når det passer dig. Har du styr på hvad der sker den 1. marts? Regeringen har de seneste par dage meldt mange nye informationer ud om blandt andet den forsigtige genåbning og hvilke erhverv, som står til at åbne på mandag. I denne tid med en epidemi, som påvirker hele verden er det en ekstra god ide at være opdateret med, hvad der sker i både Danmark og i den store verden.

Du finder de seneste nyheder så du altid ved, hvad der sker rundt omkring lokalområderne og, hvordan situationen ser ud i udlandet. Nyheder til dig, som ønsker hurtigt og nemt overblik.

Få sundere vaner i lockdown

Da lockdown startede i december var det måske ikke alle, som fik rørt sig så meget som normalt. Nedlukningen har ændret mange folks sunde vaner, og julekiloene driller måske stadig. Måske er det dig, som står for aftensmaden i hjemmet hver aften, og du mangler lidt inspiration i disse tider. Det kan være både tidskrævende og så kræver det en del planlægning og kreativitet at finde på aftensmad til hele ugen. Du kan finde inspiration til måltidskasser på den rigtige kost.

Når det kommer til måltidskasser, er der mange muligheder at vælge imellem. Det kan være svært at overskue, hvad der passer bedst til ens behov i hjemmet. Er der børn i hjemmet kræver det ofte en udbyder, som laver børnevenlig sund mad. Mulighederne er mange, men måltidskasserne er designet for at bringe mere sundhed og tid ind i en travl hverdag for kunderne.

Hvordan opvarmer du huset?

Varmepumper er efterhånden blevet meget populære, blandt andet fordi det er en mere energivenlig og billigere vej til varme. El bliver kun dyrere og dyrere og derfor vælger mange at bruge en varmepumpe. Lige her kan du læse meget mere om, hvad en varmepumpe er og hvilke ting man skal være obs på, når man overvejer at skaffe sig en.

En varmepumpe bruger naturens egne ressourcer gennem enten luften eller jorden, hvilket derefter bliver til varme. Det kan være en rigtigt økonomisk fordel at anskaffe sig en varmepumpe til for eksempel sommerhuset, da mange sommerhuse er udstyret med elradiatorer. Hvis man varmer sommerhuset op med elradiatorer bliver det ofte en dyr omgang, derfor er det en god ide at finde en alternativ løsning til at opvarme huset med.